Hiscox CyberClear

Verzekeraar Hiscox biedt met haar CyberClear een verzekeringsdekking met een verzekerde limiet tot  € 2.500.000,- per aanspraak die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox bij cyber en datariskverzekeringen.

CyberClear by Hiscox dekt de gevolgen van: systeeminbraak, diefstal of verlies van vertrouwelijke informatie, cyber aansprakelijkheid, hacking of cyber afpersing De premie voor een losse CyberClear verzekering bij Hiscox start bij € 575,-.

De CyberClear by Hiscox-verzekering is inclusief een gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor u op. CyberClear by Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. Als klant van Hiscox kunt u tot 2 maanden na ingangsdatum van uw CyberClear-verzekering de Disaster Recovery Maturity Scan laten uitvoeren.

Hiscox biedt tevens mogelijkheden om de dekking te combineren met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid (PPP) waardoor een aantrekkelijke combinatiekorting ontstaat. 

Kijk hier voor het aanvraagformulier en de PPP tarieven voor bedrijven tot 10 miljoen omzet

Klik hier voor de voorwaarden van de CyberClear verzekering 

Meer weten? Vul vrijblijvend uw offerteverzoek in.

Overzicht Datariskverzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over datariskverzekeringen en wat datariskverzekeringen.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!