Hiscox CyberClear

Verzekeraar Hiscox biedt met haar CyberClear een cyber- en dataverzekering met een verzekerde limiet tot  € 2.500.000,- per aanspraak die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox bij cyber en datariskverzekeringen.

CyberClear by Hiscox dekt de gevolgen van: systeeminbraak, diefstal of verlies van vertrouwelijke informatie, cyber aansprakelijkheid, hacking of cyber afpersing De premie voor een losse CyberClear verzekering bij Hiscox start bij € 395,-.

De CyberClear by Hiscox-verzekering is inclusief een gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor u op. CyberClear by Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. Als klant van Hiscox kunt u tot 2 maanden na ingangsdatum van uw CyberClear-verzekering de Disaster Recovery Maturity Scan laten uitvoeren.

Hiscox biedt tevens mogelijkheden om de dekking te combineren met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid (PPP) waardoor een aantrekkelijke combinatiekorting ontstaat. CyperClear PPP is niet geschikt indien u meer dan 100.000 creditcardgegevens heeft en/of heeft opgeslagen in uw eigen netwerk en/of (computer)systemen of bij derde. Maatwerk is in dat geval een optie. 

Klik hier voor de voorwaarden van de CyberClear verzekering 

Meer weten? Vul vrijblijvend uw offerteverzoek in.

Overzicht Datariskverzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over datariskverzekeringen en wat datariskverzekeringen.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!