Markel start samenwerking met Kennedy Van der Laan voor haar cyberverzekering

Markel gaat samenwerking aan met Kennedy Van der Laan voor haar cyberverzekering.
 
Dinsdag 17 januari jl. vond de officiële kick-off plaats van de samenwerking tussen Markel Nederland en Kennedy Van der Laan ten aanzien van de cyber respons dienstverlening die Markel biedt op haar cyberverzekering.

Markel gaat samenwerking aan met Kennedy Van der Laan voor haar cyberverzekering.

Dinsdag 17 januari jl. vond de officiële kick-off plaats van de samenwerking tussenMarkel NederlandenKennedy Van der Laanten aanzien van de cyber respons dienstverlening die Markel biedt op haar cyberverzekering. Kennedy Van der Laan zal verzekerden van Markel in de toekomst bijstaan indien zij onverhoopt worden getroffen door een cyberincident. Kennedy Van der Laan werkt nauw samen met partners als Northwave en Fox-IT. Indien noodzakelijk zullen deze partijen ook voor de verzekerden van Markel worden ingeschakeld.

Voor Markel verzekerden is vanaf nu een 24/7 noodnummer beschikbaar welke direct toegang biedt tot het response team van Kennedy Van der Laan. Meer weten over de Markel cyberverzekering? Stuur ons uw bericht of bel ons op 0342-401945.

Meer nieuws over datarisk­verzekering­en

29-02-2024

NIS2 quickscan

De Rijksoverheid heeft een NIS2-quickscan beschikbaar gesteld. Die scan bevat onder meer een checklijst van veertig vragen die organisaties moet helpen bij de voorbereiding op de nieuwe Europese cyberwet NIS2. De scan is met name bedoeld voor it- en cybersecurity-specialisten en -verantwoordelijken binnen organisaties en bedrijven.

Lees verder