Reacties van onze klanten

Wat vindt u van onze dienstverlening?

Het is voor ons erg belangrijk om te weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Zo weten we niet alleen wat er bij u speelt maar ookwaar we ons eventueel kunnen verbeteren. We zouden u dan ook willen vragen om uw ervaringen met Henst & Lunsen te delen, alvast bedankt voor het invullen!Jolanda
11-10-2021   Reageren
Prettig contact. Verzekering snel geregeld, goede uitleg over product en product keuzes. Erg goed geholpen bij het afsluiten van mijn AOV verzekering.

Koen
26-09-2021   Reageren
Snel en degelijk advies en ondersteuning bij mijn AOV. Zeker een aanrader

Steffy
06-09-2021   Reageren
Henst & Lunsen helpen ons al ruim 10 jaar, ontzettend tevreden mee. Denken mee, snel, vriendelijk en veel verstand van zaken. Echt toppers!

P. Jansen
05-09-2021   Reageren
Prettig en goed contact, één aanspreekpunt. Continuiteit gedurende de vakantieperiode. Goede follow up, goed bereikbaar en helder advies. Aan te bevelen. Product: beroepsaansprakelijkheidverzekering.

Erik Konijnenburg
24-08-2021   Reageren
Goed persoonlijk contact. Komt afspraken na. Aanbevolen!

Jeroen Schuttenbeld
21-08-2021   Reageren
Zeer goede en snelle service. Erg goed geholpen bij het afsluiten van een AOV.

Jean-Pierre Pinckaers
20-08-2021   Reageren
Henst&Lunsen hebben mij zeer goed geholpen hij de keuze en afsluiten van een AOV. Ik heb hun dienstverlening ervaren als prettige, snel, pragmatisch en zeer vakkundig. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Jean-Pierre Pinckaers
17-08-2021   Reageren
Henst & Lunsen hebben mij ontzettend goed geholpen met de keuze voor een AOV verzekering. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening, bereikbaarheid, expertise en snelheid. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Joost Schuijt
05-08-2021   Reageren
Prettig en direct contact, snelle en goede service bij AOV selectie. Merci Rob Wolters

Wendy Heithuis
30-07-2021   Reageren
Het contact was prettig, duidelijk en vriendelijk. Ik ben uiterst tevreden met het afsluiten van mijn bav.

Nico van der Stok
27-07-2021   Reageren
Rob Wolters van Henst & Lunsen heeft mij uitstekend geholpen bij het afsluiten van mijn AOV verzekering bij de ASR. Goede heldere uitleg, oog voor detail, altijd goed bereikbaar en vlotte reacties op al mijn kritische vragen, prettig contact. Zeer aan te bevelen op basis van mijn ervaring.

joshua somogyi
06-07-2021   Reageren
Henst & Lunsen hebben mij zeer goed geholpen met mijn aov en beroepsaansprakelijkheidsverzekerheid. Ze handelen snel, geven bij iedere stap netjes een terugkoppeling en denken goed mee. Ik zou ze zeker aanbevelen als bemiddelaar!!

Lolke
12-06-2021   Reageren
Erg fijne ondersteuning bij het uitzoeken van een AOV!

Joris Florie
08-06-2021   Reageren
Ik ben zeer goed geholpen door Rob Wolters van de aovspecialist.nl Ik ben blij dat het gelukt is om een passende aov af te sluiten bij een partij naar keuze. Er is een zeer transparant proces geweest over de betreffende partners en de juiste keuze hierin, Ik kan Rob en de diensten van Henst en Lunsen zeker aanbevelen.

Erik Bekkers
03-06-2021   Reageren
Wij maken al lange tijdgebruik en tot grote tevredenheid gebruik van de diensten van van Henst & Lunsen. Recent heeft Rob Wolters ons weer uitstekend geholpen bij het verzekeren van ons ziekteverzuim. Dank!

Walter van de Veen
25-05-2021   Reageren
Voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering kan ik Henst en Lunsen aanraden! Ik ben erg goed geholpen door Jeroen Lunsen en Rob Wolters, goed bereikbaar, heldere uitleg/toelichting en professioneel!

Melvin Prince
17-05-2021   Reageren
Helder, nauwkeurig e naccuraat.

Buijs - da Costa Legal
11-05-2021   Reageren
I.v.m. mijn beëdigingsdatum tot advocaat had ik snel een BAV advocaten nodig. Geholpen door Jeroen van Lunsen op een uiterst professionele, klantvriendelijke, zorgvuldige en adequate wijze. Bovendien was de communicatie open, helder en transparant, waarbij snel handelen niet wordt vermeden.

Jan van den Herik
10-05-2021   Reageren
Zowel voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering ben ik uitstekend geholpen. Deskundig advies en prettige sparringpartner. Stelt de klant centraal. Luistert goed, vraagt door, handelt snel en komt afspraken na. Een mooie combi tussen professionaliteit, zakelijkheid en mensgerichtheid! Henst & Lunsen en Rob Wolters zou ik zeker aanraden in mijn privé en zakelijk netwerk!

Bjorn Coltof
10-05-2021   Reageren
Prima geholpen bij het afsluiten van een AOV; snel, precies en correct.

Tjitske Sijtsema
26-04-2021   Reageren
Echt een aanrader deze organisatie. Uitstekend, professional, meedenkend en vriendelijk geholpen door Irma van de Ridder en collega's. Snelle service en komen afspraken goed na. Moesten in zeer korte tijd goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten onder tijdsdruk i.v.m. aanbestedingstraject. Missie geslaagd dankzij Henst & Lunsen.

Henriëtte Sandberg
06-04-2021   Reageren
Goed geadviseerd en ik ben echt geholpen bij het vinden van de juiste verzekeringen, nemen het werk uit handen. Fijn!

Richard Hughes
01-04-2021   Reageren
We have recently set up BV from the UK and needed help aquiring business insurance. Jeroen was very helpful in helping us understand insurance in the Netehrlands and aquiring a suitable policy. Thanks Jeroen!

Frank Bilsen
30-03-2021   Reageren
Ik heb een goed gevoel bij de competentie van Jeroen en ben blij met mijn BAV, hartelijk dank voor de probleemloze en snelle afsluiting daarvan.

Rob Sprenkels
23-03-2021   Reageren
Dank jullie wel voor het regelen van de nieuwe AOV: snel, kundig en transparant.

Hans Vizee
23-03-2021   Reageren
Snelle en kundige service. Donderdagmiddag contact gezocht voor een BAV. Vrijdag de offerte ontvangen. Dinsdagochtend de polis ontvangen. De verlangde verzekerde hoedanigheid werd goed begrepen en derhalve een adequate verzekeringsoplossing aangeboden gekregen. Top!

Paul Visser
21-03-2021   Reageren
Zeer prettig en kundig geholpen door Rob Wolters met het afsluiten van een AOV. Snelle, duidelijke en no-nonsense communicatie gedurende het hele traject. Zeer aan te raden!

Djamilla Verver
05-03-2021   Reageren
Rob Wolters heeft mij geholpen bij het afsluiten van een AOV. Hij onderhield goed en snel contact met zowel mij als de verzekeringsmaatschappij. Heldere toelichting, kortom een fijne ervaring.

Sandor Brouwer
09-02-2021   Reageren
Rob heeft kort en krachtig geholpen, duidelijk en zonder opsmuk. Prettig om op die manier snel door proces te gaan en product te kiezen die passend is.

Sjoerd-Jaap Westra
08-02-2021   Reageren
Rob en Jeroen hebben mij prettig geadviseerd bij het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering en Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ze inventariseren je persoonlijke situatie en je bedrijfssituatie en nemen je vervolgens stapsgewijs mee in het proces. Bij de cruciale keuzes geven ze gericht advies waarbij ze rekening houden met de wensen die in de inventarisatie benoemd zijn. Ik heb de indruk dat de afgesloten AOV en BAV goed bij mijn situatie en wensen passen!

Wouter Prins
01-02-2021   Reageren
Vakkundig en goed geholpen door Rob bij het afsluiten van een AOV. Communicatie verliep gemoedelijk, makkelijk en snel.

Mischa van den Brink
01-02-2021   Reageren
Rob heeft mij prima geholpen, goed geadviseerd en houdt continue grip op de zaak. Het contact was erg prettig en er werd snel gehandeld. Zeer tevreden over Rob (Henst & Lunsen).

Jeroen Schuttenbeld
18-01-2021   Reageren
Zeer goed geholpen met advies en afsluiten!

Esther Hemminga
13-01-2021   Reageren
Na eerder een BAV afgesloten te hebben heb ik nu ook via Henst & Lunsen een verzuimverzekering voor mijn medewerkers afgesloten. Mijn eerdere ervaringen werden bevestigd. Deskundig, professioneel en een heel prettig contact.

Jan den Bakker
21-12-2020   Reageren
Met prima service en ondersteuning een nieuwe AOV afgesloten. Dat liep allemaal erg soepel en volgens afspraak. Van harte aanbevolen.

M. Waterreus
11-12-2020   Reageren
Prima geholpen door Rob bij het afsluiten van een AOV! Reageert snel en is deskundig.

G.O. (Gerrit) Gerritsma
19-11-2020   Reageren
Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling door Henst en Lunsen in de personen van Rob Wolters en Irma van de Ridder. Uitermate klantgericht en inhoudelijk deskundig begeleiding mogen ontvangen. Van harte aan te bevelen!

Annemieke
06-11-2020   Reageren
Jeroen heeft me voorzien van helder advies bij mijn zoektocht naar een goede BAV, waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. Zeer kundig, heldere communicatie, afgestemd op mijn situatie en vragen. Aanrader!

Mireille Leeflang
05-11-2020   Reageren
Uitmuntende service van Jeroen van Lunsen! Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heel snel en deskundig geadviseerd. Ik zou Henst & Lunsen zeker van harte aanbevelen!

Elsa
26-10-2020   Reageren
Ik heb via Henst & Lunsen een AOV afgesloten. Hierbij ben ik geholpen bij Rob in een zeer deskundig, snel, persoonlijk en klantvriendelijk manier. Zeker een aanrader.

Patrick Biesboer
16-10-2020   Reageren
Perfect geholpen door Rob bij het afsluiten van een AOV! Deskundig en snel.

Nienke
29-09-2020   Reageren
Top geholpen met mijn BAV en AOV. Deskundig advies en snelle, persoonlijke communicatie. Aanrader!

Guido Smit
17-09-2020   Reageren
Zeer goed geholpen door Rob, absoluut een aanrader!

MIchael Wassink
16-09-2020   Reageren
Prima geholpen door Rob en zijn collega's, uitstekende service stonden altijd voor me klaar. Ze hadden geduld en pakten vragen direct op. Kan het iedereen aanraden.

Karin van Ede
11-09-2020   Reageren
Ik heb via Henst & Lunsen een AOV afgesloten. Ik ben hierbij zeer goed en professioneel geholpen door Rob Wolters. Klantvriendelijk, persoonlijk, deskundig, en snel. Ik kan Henst & Lunsen dan ook zeker aanbevelen!

Wilma Stoker
01-09-2020   Reageren
Zeer prettig geholpen. Snel en persoonlijk geholpen door Rob. Zeker aan te bevelen

menno laan
31-08-2020   Reageren
Via www.tweakers.net kwam de naam van Henst & Lunsen al vaak voorbij. Ik heb een zeer plezierige en deskundige begeleiding van Rob gekregen. Alles werd goed uitgelegd en ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening. In mijn geval ging het om een arbeidsongeschiktheids verzekering, een zeer belangrijke verzekering waarbij Henst & Lunsen precies weten welke verzekering bij je past.

Wilbert Duijmelinck
17-07-2020   Reageren
Zeer goed en deskundig advies. Prettige en open manier van communiceren en samenwerken.

Peter Van Hoof
08-07-2020   Reageren
Zeer snel en accuraat advies. Zeer deskundig en klantgericht.

Tim
03-07-2020   Reageren
Snel, deskundig maar vooral ook prettig geholpen door Bob van der Henst. Zeer tevreden

Leon Schoeber
30-06-2020   Reageren
Ik zocht een adviesbureau die ook daadwerkelijk wat toevoegt bij het afsluiten en beheren van een AOV en daarin ben ik door Rob Wolters uitstekend geholpen. Niet enkel om antwoord of bevestiging te krijgen op al mijn vragen of uitgangspunten, maar ook informatie te ontvangen waar jezelf niet zo snel aan denkt. Persoonlijke aandacht en goede communicatie zorgt ervoor dat je ook op afstand eenvoudig dit soort producten kan afsluiten. Dik tevreden!

Iliass el Gayate
23-06-2020   Reageren
snel en goed alles kunnen verwerken

frank wolff
27-05-2020   Reageren
fijn contact, goed advies

Job van Weeren
20-05-2020   Reageren
Deskundig en snel geholpen. Heldere manier van communiceren.

Jan-Michiel
17-04-2020   Reageren
Heb het contact met Rob Wolters als erg prettig ervaren. Rob stelt zich zeer klantvriendelijk op en komt op mij zeer deskundig over. De aanvraag van mijn AOV verliep mede daardoor probleemloos, vlot en soepel.

Rick
25-03-2020   Reageren
Snel en professioneel geholpen!

Margriet van der wal
19-03-2020   Reageren
Snel en vakkundig geholpen!

Johan Blonk
26-02-2020   Reageren
Uitstekende hulp van Rob bij het afsluiten van mijn AOV. Rob heeft veel kennis van de diverse partijen in de markt, en weet dat op een begrijpelijke wijze over te brengen. Als verbeterpunt wil ik meegeven dat er wellicht meer onderdelen in het proces kunnen worden gedigitaliseerd. Veel documenten moeten nog met de hand worden ondertekend, terwijl digitaal ondertekenen een stuk eenvoudiger is, en bovendien papier, inkt en tijd scheelt.

Jordi Wals
17-02-2020   Reageren
Deskundige en snelle begeleiding van Rob Wolters bij het afsluiten van een passende AOV. Zeer tevreden.

Atlas Arbo
10-02-2020   Reageren
Fijne hulp, extra stappen gezet en goed advies bij zowel AOV als bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Persoonlijke aandacht en altijd heel erg snel in reageren. Dank!

Paul de Langen
06-02-2020   Reageren
Goede, snelle, en professionele begeleiding van zowel Jeroen van Lunsen als Rob Wolters ontvangen. Zeer tevreden over de geleverde diensten en het eindresultaat.

Otto Reuchlin
22-01-2020   Reageren
Echt deskundig en klantgericht, dat is kortgezegd hoe ik Henst & Lunsen ervaar. H&L is nu zo'n zes jaar onze intermediair voor verzekeringen. Er wordt vlot gewerkt, duidelijk en als nodig met geduld uitgelegd. Documenten zijn professioneel, overzichtelijk en begrijpelijk. Dat geeft vertrouwen, heel belangrijk. Wat mij betreft een tien met een griffel!

Annemieke den Boer
15-01-2020   Reageren
Snelle en professionele begeleiding van Rob Wolters bij het adviseren en afsluiten van een AOV. In het verleden ben ik ook kundig geadviseerd bij het afsluiten van mijn aansprakelijkheidsverzekeringen. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Henst & Lunsen.

Albert Neef
19-12-2019   Reageren
Ik was op zoek naar de juiste AOV verzekering. Ik heb Henst en Lunsen benaderd voor advies en hulp. Ik ben geholpen door Rob Wolters. Mijn ervaring is goed. Rob is pro-actief, deskundig, denkt met je mee en communicatie via de mail en telefoon was goed. Ik ben tevreden!

Joost Hermans
12-12-2019   Reageren
Van J. van Lunsen heb ik zeer deskundig advies gekregen, hij schakelt snel en geeft duidelijk antwoord op iedere vraag. Ik ben erg tevreden met de samenwerking.

Eva Goeke
03-12-2019   Reageren
Zeer snelle, deskundige hulp van J. van Lunsen bij het adviseren en uiteindelijk afsluiten van een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering. Ik ben zeer tevreden.

Alex
27-11-2019   Reageren
Zeer professionele begeleiding door dhr. Rob Wolters voor de aanvraag van een AOV. Er is aandacht voor de details en er wordt voldoende tijd genomen om de informatie toe te lichten waardoor uiteindelijk de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Zeer tevreden met het resultaat.

Dirk-Jan Opstelten
18-11-2019   Reageren
Snel en doortastend geholpen door Dhr van Lunsen. Waar andere tussenpersonen mij niet konden helpen met aansprakelijkheidsverzekeringen kon Dhr van Lunsen dit wel.

Tom Loomans
15-11-2019   Reageren
Rob Wolters heeft mij zeer professioneel en snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed meegedacht. Ik heb een verzekering volgens zijn advies afgesloten. Goede service, ik ben zeer tevreden.

Bart
22-10-2019   Reageren
Rob Wolters heeft me goed geholpen bij de aanvraag van een AOV. Hij werkt persoonlijk, vlot en professioneel, belt meteen even op als er onduidelijkheden zijn. Ik kreeg een duidelijk overzicht van de verschillende opties die aansluiten op mijn situatie, zodat ik een afgewogen keuze kon maken. Zeer tevreden over de service.

Merel
09-10-2019   Reageren
Prettig, persoonlijk en professioneel advies gekregen. Rob dacht mee en vooruit en kon mij helpen met alle vragen die opkwamen. Heel fijn om zo samen te kunnen werken.

Evert
30-09-2019   Reageren
Door Rob prima geholpen, duidelijk inhoudelijk advies en goeie toelichting op alle punten.

René Vuijk
27-09-2019   Reageren
Heel erg goed en snel geholpen door Jeroen van Lunsen. Zeer snel een duidelijke en scherpe offerte ontvangen voor diverse verzekeringen. Snelle reacties op vragen en duidelijke informatie. Zeer tevreden over de geleverde diensten.

L.W. van de Wetering
24-09-2019   Reageren
Heel erg goed geholpen door Bob met mijn AOV maar ook met onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn wij ( advocatenkantoor) in het verleden heel goed geholpen. De mensen van Henst & Lunsen zijn niet alleen deskundig maar ook pro-actief en enorm klantvriendelijk. Alles wordt snel en goed voor je geregeld.

Willemijn Hessels
19-07-2019   Reageren
Prettig samengewerkt met Bob en Rob voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ik heb een goed inhoudelijk advies ontvangen, kon al mijn vragen stellen en kreeg daarop een helder en duidelijk antwoord. Vanaf het begin tot het einde een prettig traject doorlopen.

D van den Brink
09-07-2019   Reageren
Ik heb echt heel prettig samengewerkt met Rob en Bob, ze hebben mij al werk uit hanen genomen en ik heb de omgang met hen beide als zeer plezierig ervaren. Professioneel en tegelijkertijd een hele plezierige manier van communiceren.

Krijn Braber
24-06-2019   Reageren
Jeroen van Lunsen heeft mij uitstekend en vlot geholpen bij mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Jeroen reageert snel en zeer zorgvuldig.

Edgar de Jong
05-06-2019   Reageren
Prima advies en correcte / snelle communicatie.

Gerald Ibink
07-05-2019   Reageren
Jeroen van Lunsen heeft mij super goed en snel geholpen bij mijn gecombineerde beroepsaansprakelijkheidsverz. en bedrijfsaansprakelijkheidsverz. Jeroen reageert snel en zeer zorgvuldig.

Remke
19-03-2019   Reageren
Ik ben goed geholpen bij het afsluiten van een AO verzekering. De adviseur Rob Wolters heeft goed doorgevraagd met betrekking tot mijn wensen en ook geverifieerd of ik alles wel goed begreep. Bij een gebleken ongewenste uitsluiting bij de partij van eerste voorkeur heeft hij snel en succesvol gezocht naar een passend minstens gelijkwaardig alternatief en bij die partij de voorwaarden expliciet nagevraagd. Erg prettig om je eigen ideeën te kunnen laten toetsen op redelijkheid en juistheid, zodat je zeker weet dat je een passende polis afsluit. Dat is de reden om een adviseur in te schakelen. Nu maar hopen dat ik nooit aanspraak hoef te maken op een uitkering.

Twan
01-03-2019   Reageren
Jeroen van Lunsen heeft mij snel en vakkundig geholpen met het afsluiten van mijn beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Heb een goed gevoel bij de gemaakte keuzes!

Suzan Jong
17-02-2019   Reageren
Goede, snelle dienstverlening, in begrijpelijke taal! Bij het regelen van een AO verzekering gaat het erom dat het allemaal niet te lang duurt. Snel weten waar je aan toe bent, is erg belangrijk. Bob is zich daar zeer van bewust en zorgt ervoor dat zaken snel en goed geregeld zijn.

Juriaan
15-02-2019   Reageren
Rob Wolters heeft mij goed geholpen bij het uitzoeken van een AOV. Het proces verliep snel en zonder problemen.

Aik
07-02-2019   Reageren
Eerlijk, helder advies. Voor zover mogelijk schoffelen ze door het woud van bureaucratie voor me en leggen ze zonodig uit waarom de zaken zijn zoals ze zijn (als ik echt heel opstandig wordt)

Sebastiaan
05-02-2019   Reageren
Steeds vriendelijk, correct en snel geholpen door Malou en Rob. Erg blij dat ik in zee ben gegaan met Henst & Lunsen!

Philippe Gudin
16-01-2019   Reageren
Rob, Miranda and Malou (the persons I have been in contact with) are all very kind and helpful. All gave clear information in Dutch and English and I really appreciate the effort and the service. Thank you for your kindness

Bart van den Berg Netwerkspecialist
04-01-2019   Reageren
Jeroen van Lunsen heeft mij op een internet-contact aanvraag van mij zeer snel en correct telefonisch benaderd en het een en ander uitgelegd. Het ging in mijn geval om een BAV (Beroeps- en Bedrijfs aansprakelijkheids verzekering). Het offerte-traject en verdere afhandeling ging snel en netjes en ook kreeg ik snel en uitgebreid antwoord op mijn inhoudelijke vragen. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en ben blij met Henst & Lunsen als tussenpersoon.

Lolke
06-12-2018   Reageren
Rob Wolters heeft me geholpen bij het regelen van een AOV verzekering. Rob kan alles goed uitleggen en dat scheelt mij een hoop uitzoekwerk. Bedankt!

Vincent Slui
07-08-2018   Reageren
Met Malou contact gehad tijdens het afsluiten van de verzekering. Goede mondelinge uitleg en communicatie. Alle vragen en opmerkingen zijn duidelijk verwoord en een passende verzekering ontvangen. Top

Anke Gondrie
06-08-2018   Reageren
Prettige communicatie, goede mondelinge uitleg bij vragen en een lagere premie dan verwacht. Bob van der Henst is grondig de materie ingedoken om voor mijn specialistische vakgebied een passende verzekering te vinden, met succes!

Maarten Leijdekkers
10-01-2018   Reageren
Goede en snelle communicatie. Duidelijk verhaal met opties om te kiezen.

han dirkx
06-12-2017   Reageren
Prima service, reageren snel en hebben complete offerte met prima prijs.

Jurgen
06-12-2017   Reageren
Perfect samengewerkt met Malou en Norbert (Henst&Lunsen). Transparant advies, duidelijke procedures en vlotte communicatie. Top.

Peter Helgers
24-10-2017   Reageren
Na eerst zelf wat georiënteerd te hebben terecht gekomen bij Henst&Lunsen. Geholpen door Jeroen v Lunsen die me op basis van mijn specifieke situatie vriendelijk, duidelijk en goed heeft geadviseerd. Vragen werden snel beantwoord en afspraken nagekomen. Super !

Dennis Maas
12-07-2017   Reageren
Zeer kundig, tot in het diepste detail een goed antwoord op iedere vraag. Alle afspraken nagekomen. Daarnaast met betere en goedkopere opties gekomen dan eerdere assurantieadviseur. Top!

Bernd Rademacher
07-07-2017   Reageren
Zeer competent, snel, betrouwbaar en prettige samenwerking. Dat is een combinatie die ik niet vaak ben tegengekomen. Dus, uiterst tevreden.

Bernard Verheij
14-06-2017   Reageren
Uitstekende service. Ik ben prettig en vakkundig geadviseerd, terwijl het kort dag was. Alles nu geregeld. Compliment Jeroen!

Miranda Kasteleijn
12-05-2017   Reageren
Supersnelle service! Prettig contact en goede advisering! En leuke bijkomstigheid: ik ben nu goedkoper uit voor mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering terwijl de dekking hoger is! Ik verwijs mijn klanten graag door!

Hans Nottrot
26-04-2017   Reageren
Ben zeer tevreden over het 'monitoren' van mijn lopende BAV- & AVB-polis. Er wordt pro-actief geacteerd bij verandering in mijn situatie zodat ik niet voor verrassingen kom te staan mocht het eens mis gaan. Jeroen dank voor jullie professionele aanpak !

Ralf Ritzen
28-01-2017   Reageren
Ik ben erg tevreden over het AOV adviestraject dat ik doorlopen heb. Dank je wel Bob!

JEwalts
12-01-2017   Reageren
Nette en snelle service met goed advies afgestemd op huidige en toekomstige wensen en mogelijke situaties zoals samenwerking met andere partijen voor mijn klanten.

Martijn Brand
17-12-2016   Reageren
Top geholpen door Norbert, bedankt!

Dreas van Donselaar
14-12-2016   Reageren
Op advies van mijn boekhouder heb ik mijn AOV aanvraag bij Henst & Lunsen gedaan, want dat zou een goede partij zijn. Ik ben inderdaad vakkundig geholpen en zeer tevreden met het adviestraject. De jaarlijkse "beheer kosten" was ik het niet mee eens omdat ik het beheer liever zelf doe, na uitgebreid onderzoek blijkt Henst & Lunsen echter de voordeligste in de markt op dat gebied. Overstappen heeft dus geen zin. Daar had ik van te voren niet naar gekeken maar maakt dat ik ze zeker kan aanbevelen.

Arjan Broers
01-12-2016   Reageren
Nette service, snelle reactie en goede ondersteuning.

Theo Goutier
01-12-2016   Reageren
Nette en snelle service met goed advies afgestemd op huidige en toekomstige wensen en mogelijke situaties zoals samenwerking met andere partijen voor mijn klanten.

JBL&G
10-11-2016   Reageren
Heel fijn kantoor, goed, deskundig, vriendelijk en altijd zeer snel geholpen!

Tim Oskam
23-08-2016   Reageren
Goed en snel geholpen. Fijn persoonlijk contact, ruimte voor veel extra vragen en prima begeleiding! Aanrader!

Alex
17-08-2016   Reageren
Per 1 april 2016 uit loondienst getreden en mij gevestigd als zelfstandig Projectmanager van complexe langlopende (infrastructurele) bouwprojecten. Door praktijkgevallen uit mijn directe omgeving de bittere noodzaak ervaren om een financieel vangnet te hebben bij optreden van ernstige ziekten. Al zoekende uitgekomen bij Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs. Ik ben bijzonder goed, snel, vakkundig en zeer naar tevredenheid geholpen en geadviseerd door Bob van der Henst. Middels vraag & antwoord en een trade-off een langlopende contract gesloten bij MOVIR met gezonde condities en een schikkelijke premie. Ik raad u aan het gesprek met Rob aan te gaan en ook zelf te ervaren dat zijn expertise en gedrevenheid leidt tot een passende AOV met als resultaat voor mij en mijn gezin geen/minder financiële zorgen in de toekomst oplevert bij uitval van mij als kostwinner.

Gege Ankerman
03-08-2016   Reageren
Goed en snel geholpen. Persoonlijke service en met best interest van klant voorop

Peter
19-07-2016   Reageren
Hartelijk bedankt voor de goede support en snelle response.

Barak van Wageningen
26-01-2016   Reageren
Ik ben opticien van beroep. In onze beroepsgroep is een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering via de branchevereniging opgezet. Een zeer beperkte polis. Eigenlijk bestaan er geen beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ons beroep; en al helemaal niet met een inloopperiode. Toch is die inloopperiode bij bedrijfsovernames heel belangrijk. Bob heeft de problematiek aangehoord en een perfecte polis op maat gemaakt. Betaalbaar en goed. Hulde!

Michiel de Leeuw van Weenen
04-01-2016   Reageren
Sinds 2 jaar heb ik een AOV via Henst & Lunsen. Norbert Bakker heeft me bij de eerste afsluiting briljant geholpen. Hoewel ik geen voorstander ben van abonnementen heb ik toch een Excellent Beheer afgesloten. Ik ben dan bang dat ik jarenlang betaal terwijl ze alleen maar nog facturen sturen en niet meer naar mijn polis kijken. Maar niets is minder waar. Eind september werd ik door Norbert Bakker gebeld met de melding dat hij iets beters hadden gevonden wat ook nog eens goedkoper was. Hij heeft het hele proces uitstekend begeleidt t/m de voorbeeldbrieven die ik vrijwel direct door kon sturen zonder er bij na te denken. Zo'n pro-actieve houding ben ik zelf nog nooit bij zo'n partij tegengekomen. Dikke complimenten.

Yvonne
09-07-2015   Reageren
We zijn al jaren een tevreden klsnt van Henst & Lunsen. Een goede kwaliteitsverzekering tegen een lage premie, daar gaat het natuurlijk om. En dat wordt altijd goed uitgezocht door Henst & Lunsen. Ik kan ze bij iedereen aanbevelen.

Groet, Yvonne van www.jblg.nl

Carlos
24-06-2015   Reageren
Goed en snel geholpen en deskundig advies.

Jork de Kok
19-05-2015   Reageren
Snel en goed advies voor een BAV. Zeer snel en netjes afgehandeld. Een aanrader voor elke software ontwikkelaar.

Martin Brüssau
20-01-2015   Reageren
Zeer deskundig advies dat duidelijk ook de weg weet te wijzen in niet standaard situaties.

Gerard van Orsouw
18-11-2014   Reageren
De eerste keer dat ik nu gebruik moest maken van mijn BAV. Door tussenkomst van uw kantoor (met name Jeroen van Lunsen) is dat zeer voortvarend afgewikkeld. Ik ben daar zeer tevreden over.

Sing Hsu
07-11-2014   Reageren
Erg goed geholpen door Jeroen Lunsen en Arjen van der Zaan. Ze hebben echt de tijd genomen om mijn lopende en nieuwe contracten door te nemen en mij een passende BAV geadviseerd en duidelijk uitleg gegeven. Vragen werden snel opgepakt en beantwoord. Erg bedank heren.

Fester Leenstra
21-08-2014   Reageren
Hartelijk dank voor de prima bemiddeling bij het vinden van een nieuwe beroepsrisicoverzekering. Wij zijn zeer te spreken over de adequate dienstverlening en uitstekende communicatie hieromtrent.

Metamorfose Vertalingen BV
Utrecht

Robert
12-05-2014   Reageren
Norbert Bakker heeft mij goed geadviseerd en geïnformeerd inzake een AOV verzekering. De informatie, uitleg en toelichting in het traject en vervolgens het opvolgen van het proces is zeer professioneel. Dit leidde tot een goede passende oplossing via de Amersfoortse. Norbert bedankt voor je dienstverlening!

Gerard
05-03-2014   Reageren
Na een periode van drie jaar op Bonaire in loondienst, nu weer als ZZP er in Nederland aan de gang. Na even gezocht te hebben toch weer bij Hensen&Lunsen terecht gekomen en ben ook deze keer weer zeer tevreden over de dienstverlening.

Joost Rietveld
11-12-2013   Reageren
Norbert Bakker heeft mij geweldig geholpen bij mijn beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hij kwam met een verzekeraar AIG die optreedt in mijn markt met veel betere condities en een veel scherpere premie dan wat je als leek zelf weet te vinden. Hoge kwaliteit van kennis en service.

Geert van der Heide
10-11-2013   Reageren
Adviseur Norbert Bakker heeft mij als beginnend ondernemer uitstekend begeleid bij het vinden van de juiste bedrijfsverzekeringen en het afhandelen van de aanmeldingen. Het heeft me veel zorgen en uitzoekwerk bespaard, en ik ben nu zeker dat ik een goede deal heb gesloten. Duidelijke taal, snelle communicatie, kennis van zaken en een echt klantgerichte instelling: Henst & Lunsen levert.

J. Molenaar
06-11-2013   Reageren
Via een AOV topic op Higherlevel zijn we uitgekomen bij Norbert Bakker van Henst & Lunsen. Na een zeer prettig en helder kennismakingsgesprek hebben we besloten om onze AOV via Norbert Bakker af te sluiten. Voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding zijn we snel en vakkundig geadviseerd. Een aanrader!

Jurjen de Vries
08-07-2013   Reageren
Na het invullen van de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid offerte wou ik weten wanneer ik reactie kon verwachten. Ik belde en kreeg Jeroen aan de telefoon, die direct inhoudelijk met mij de offerteaanvraag doorliep. Vervolgens had ik binnen enkele werkdagen een passend voorstel.
Jeroen vroeg goed door en legt de zaken helder uit. Een goed begin!

Eveline
12-06-2013   Reageren
Via Henst & Lunsen een beroepsaansprakelijksverzekering (BAV) kunnen afsluiten met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De persoonlijke en attente benadering van Jeroen van Lunsen wordt zeer gewaardeerd door ons!

Sytse Sijbrandij
07-06-2013   Reageren
Ik had een bijzondere verzekeringsvraag die snel en pragmatisch opgelost moest worden. Jeroen heeft me hier perfect bij geholpen, een aanrader!

HandTruxToys Europe
27-03-2013   Reageren
A big thanks Norbert Bakker for good service and making insurance insightfull. Also making small print clear to us was a big help.

Mark van Pelt
02-11-2012   Reageren
De wereld van de zakelijke verzekeringen kent (nog) geen tegenhanger van Independer. Wat betekent dat een ondernemer op eigen houtje op zoek moet naar geschikte aanbieders, om vervolgens de verschillende offertes ter vergelijking naast elkaar te leggen. Dat kan door ouderwets veldonderzoek te doen, maar Jeroen van Lunsen en zijn mensen bieden het beste van beide werelden. Natuurlijk kan je bij hen binnenlopen voor een advies, maar ook bieden zij een digitaal portaal aan om offerteverzoeken uit te zetten bij verschillende verzekeraars. Hierop wordt vervolgens vlot en uitgebreid gereageerd, waardoor je als ondernemer snel weet waar je aan toe bent en een gefundeerde keuze kunt maken.

SiuFung
04-07-2012   Reageren
Prima geholpen door Bob met de verlenging van de AOV verzekering die ook nog eens goedkoper uitvalt. Nogmaals dank! SF

J. Diemel
25-04-2012   Reageren
Via Henst&Lunsen heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekring (en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) gevonden. Veel verzekeraars en tussenpersonen zijn niet op de hoogte van wat mijn beroep inhoudt (adviseur arbeidsomstandigheden, schadelijke stoffen en lawaai enz.)en bieden daarom geen BAV aan voor deze categorie. Terwijl de financiele risico's niet zoveel afwijken van veel beroepen die men wel in het pakket heeft. Van de door mij benaderde
tussenpersonen levert H&L veruit de beste dienstverlening: oprechte interesse in wat het beroep inhoudt, meedenken over te verzekeren risico's en de wenselijke hoogte van de dekking. En bovendien wist Jeroen meerdere aanbiedingen te verkrijgen, waarvan hij de beste aan mij heeft doorgegeven. Daar heb je wat aan, zeker als ZZP-er!

Wim te Selle
27-01-2012   Reageren
Deskundig en goed geholpen door Jeroen van Lunsen bij het sluiten van BAV en AOV verzekering. Bedankt, Wim

Wien Sielias
06-06-2011   Reageren
Dank je wel voor jullie deskundige hulp en advies bij het afsluiten van de juiste AOV. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Met vriendelijke groet, Wien

Hans M.
24-01-2011   Reageren
Prima geadviseerd bij het afsluiten van mijn AOV, duidelijkheid vooraf over premie over de hele looptijd en adviesvergoeding. Tevens een erg scherpe premie. Een pluim voor Bob van der Henst.

Stefan Direct Students
03-12-2010   Reageren
Met dank aan Jeroen een prima AOV aanbieding ontvangen. Als extra ook nog een maand gratis (actie van de AOV aanbieder) dus dat was mooi meegenomen. Persoonlijk ben ik niet thuis in de verzekeringen wereld (en dat wil ik graag zo houden) en heb mij dankzij de vakkundige hulp volledig op mijn eigen bedrijfsvoering kunnen concentreren. Nogmaals hartelijk dank. Stefan

Wim
09-02-2010   Reageren
Snel en vakkunding geholpen met mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Goed gekeken naaar mijn specifieke situatie als zelfstandig consultant.

Arno Koolen
04-02-2010   Reageren
Ik heb online een offerte opgevraagd en van jullie een keurig voorstel ontvangen die beter was dan van jullie concurrenten. Na eenmaal telefonisch contact is alles netjes voor elkaar gekomen.

Rodrique
10-08-2009   Reageren
Jeroen en Bob regelen verzekeringen als geen ander! Aanrader!

Roland Hartkamp
23-01-2009   Reageren
Sinds 5 jaar ben ik klant van Henst & Lunsen Adviseurs. En ik mag wel zeggen naar volle tevredenheid. Henst & Lunsen geven je een vertrouwd gevoel. Zij houden vinger aan de pols op de markt, zodat ik, waarschijnlijk zoals velen, me gewoon bezig kan houden met het runnen van mijn eigen bedrijf, zonder dat ik me druk hoef te maken of mijn verzekeringen nog wel up-to date zijn. Ga zo door mannen.

Monique
20-01-2009   Reageren
Ik ga graag op je verzoek in om mijn ervaring op jullie site te zetten. Als startende ondernemer komt veel op je af, waaronder het afsluiten van verzekeringen. Via een kennis ben ik met jullie in zee gegaan. Ik heb gemerkt dat jullie niet alleen betrokken zijn bij het afsluiten van de verzekeringen, maar ook als een verzekering nodig blijkt te zijn. Ik had de pech om na een jaar te ondernemen ziek te worden. De verzekering gaf aan dat ik niet ziek genoeg was en dat ik gewoon kon werken. Ik had zelf de arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten met de gedachte, mocht ik iets krijgen waardoor ik nooit meer kan werken, dan is het slim om een basisinkomen te hebben. Nu kan ik tijdelijk niet werken, ik had geen zin en ik vond het zonde van mijn energie om tegen de mening van de verzekering in te gaan. Daar dachten Bob en Jeroen anders over. Zij hebben bezwaar gemaakt, de verzekering heeft een specialist naar mij laten kijken en deze specialist gaf het advies dat ik nog een half jaar aan mijn herstel moet werken. De verzekering is met terugwerkende kracht gaan uitkeren.

Albert
20-01-2009   Reageren
Goed georganiseerde zaak! In de week voor belangrijke data krijg ik een reminder en de ‘nazorg’ rond zowel verzekeringspolissen als pensioenovereenkomsten voor personeel is verrassend goed. Mijn complimenten daarvoor!

Jurjen Meijer
05-01-2009   Reageren
Beste Bob, Onvoorstelbaar de enorme verschillen die er in deze wereld zijn. Zoals je weet heb ik een bijzondere situatie waarbij ik veel in het buitenland verblijf. Door de juiste weg te bewandelen heb je een zeer interessante aanbieding kunnen maken waar menig ander niet aan kon tippen. Daarnaast had ik na ons eerste gesprek al een goed gevoel over de aanpak en argumentatie. Kortom zeer aanbevelenswaardig voor iedereen die een deskundige partner zoekt in het oerwoud van aanbieders van dit soor verzekeringen. Hopelijk is hiermee ook het succes van mijn recent opgerichte onderneming verzekerd ! Groeten, Jurgen Meijer

Esther
12-09-2008   Reageren
Na het aflopen van mijn oude starterspolis ben ik gaan zoeken naar een nieuwe polis en tussenpersoon. Blij verrast werd ik door het contact met Jeroen, rustig, beargumenterend, meedenkend, mij de ruimte en tijd geven en actief meewerkend op hun stukje verantwoordelijkheid. Voor mij kan het niet beter, ik ben erg tevreden. Een aanrader voor iedereen die zaken wil doen met een betrouwbare partij. Dank, Esther

Erwin
28-08-2008   Reageren
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en betrokkenheid van Bob van der Henst bij het zoeken van een AOV voor mijn specifieke situatie. Ik zal kennissen zeker aanbevelen ook via dit buro hun verzekeringen te regelen.

Miranda Kasteleijn
30-07-2008   Reageren
Jeroen & Bob, Ik beveel jullie graag aan bij mijn clienten vanwege jullie deskundige en persoonlijke aanpak. Jullie zijn onvermoeibaar in het beantwoorden van vragen en de snelheid van jullie dienstverlening zorgt ervoor dat ondernemers snel en efficient een adequate AOV-verzekering kunnen afsluiten. Miranda Kasteleijn Accountantskantoor Kasteleijn-van Zwet BV

Arjen Kuneman
09-07-2008   Reageren
Beste jeroen, Je vraagt me of ik feedback wil geven over de manier waarop ik door jullie kantoor ben geholpen en dat wil ik bij deze graag doen: Als zeer ervaren manager, maar als beginnend ondernemer voelde ik mij soms alsof ik aanbeland was in een totaal nieuwe wereld. Bij een paar van die onderwerpen; Arbeids Ongeschiktheidsverzekering, Overlijdens Risico Verzekering, medewerkers pensioenen en verzekeringen heb ik mezelf gelukkig geprezen dat ik met jullie in zee ben gegaan om te vragen voor advies. Je kunt trots zijn op de duidelijke uitleg, de snelheid van handelen en met name de zeer proactieve service gerichte houding die jullie in je werk weten te leggen. Ik beveel jullie graag aan en kom voor nieuwe zaken ook zeker bij jullie aan de deur. Groet, Arjen K.

Barry Hofland
04-10-2007   Reageren
Ik ben onlangs een eigen bedrijf begonnen, en geef advies aan grote organisaties op het gebied van communicatie technologie. Om goed voor mezelf en mijn partner te zorgen, en om risico’s te beperken heb ik gezocht naar een goede partij die meedenkt en ervaring heeft met mensen die in dezelfde situatie als ik zitten. Zowel Jeroen als Bob hebben me daarin erg goed geholpen, hebben me op basis van mijn wensen bij de juiste verzekeraars gebracht, en hebben een goede premie gecombineerd met prima voorwaarden geregeld voor zowel de AOV, de BAV als de rechtsbijstand. Ik ben verzekerd van goede verzekering. Klasse.

Erik Horsten
03-10-2007   Reageren
Na veel gezoek en vergelijk heb ik de beste deal voor mijn AOV bij Van Henst & Lunsen kunnen afsluiten. Advies op maat, persoonlijk contact zonder opdringerigheid. Kortom: heel prettig.

P.Nijhout
18-09-2007   Reageren
Deskundig advies, gekoppeld aan slagvaardig, betrokken en attent optreden. Jullie kantoor kan ik met enthousiasme aanbevelen aan anderen, die een AOV wensen af te sluiten.

E. Veltink
20-08-2007   Reageren
Goede en gedegen begeleiding bij de afsluiting van mijn AOV-verzekering. Zou hem weer via Henst & Lunsen afsluiten als ik het opnieuw moest doen. Aanrader voor ondernemers.

Siu-Fung Chan
15-08-2007   Reageren
Beste Jeroen, ik heb uitermate veel respect voor de manier hoe jullie met klanten omgaan en doe graag zaken met jullie! Zeer nette beantwoording en opvolging van vragen en ik ben overtuigd dat jullie een zeer grote partij gaan worden. Groet, Siu-Fung

Marjan ten Hagen / SALTO Advies
07-07-2007   Reageren
Jeroen, Bedankt voor je deskundige begeleiding in de keuze voor een AOV en je geduld waarmee je al mijn vragen persoonlijk hebt beantwoord. Ik beveel jullie kantoor graag aan bij collega-ondernemers! groeten, Marjan

Boutkan
08-12-2006   Reageren
Onze welgemeende complimenten met het ongekend hoge service niveau en de uiterst deskundige, objectieve advisering. Een kantoor dat de naam ‘adviseur’ waardig is.

Michel van Schaik
03-11-2006   Reageren
Klasse werk! Super snel en deskundig advies. Ik had in eerste instantie zelf offertes aangevraagd bij verzekeraars maar kom nu xe2x82xac 40,- p.m. goedkoper uit! Bedankt en ga zo door, Michel

Michel van Schaik
03-11-2006   Reageren
Klasse werk! Super snel en deskundig advies. Ik had in eerste instantie zelf offertes aangevraagd bij verzekeraars maar kom nu x80 40,- p.m. goedkoper uit! Bedankt en ga zo door, Michel

A. de Groot
12-08-2006   Reageren
Na een lange twijfelperiode besloten om toch een AOV aan te vragen. Na verschillende offertes bij diverse maatschappijen en tussenpersonen te hebben vergeleken, trok de kennis en kunde van Bob van der Henst me over de streep. Hij dacht met me mee en dat is een pluim waard. Bedankt!

N.Janssen
10-08-2006   Reageren
Zojuist een AOV en bedrijfsverzekering afgesloten. Professionele begeleiding met persoonlijke aandacht door zowel Jeroen van Lunsen als Bob van der Henst. Naadloze overdracht van de een naar de ander op momenten dat dat – door vakantie – nodig was. Ze houden het proces goed in de gaten. Effectieve en snelle onderhandeling met verzekeraar toen dat nodig was. In drie woorden: klein maar fijn.